a

Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Adenean sollicitudin, lorem quis bibendumi auctor, nisi elit consequat ipsum, necun sagiti tis sem nibh id elit. Duis sed odio sit amet nisi elit conseq sequat ipsum elit.

Image Alt

Adelhardt

Økologisk saft tappet på gode traditioner siden 1949
Økologi
a a

Adelhardt er et 100 % økologisk mærke, hvor alle varianter i sortimentet er økologiske.

Saft
a a

Vores økologiske saft startede i 1949 som æblemost lavet på indleveringen af æbler fra lokale private. I dag er vores sortiment bredt og moderne, men æblemosten, den har vi stadig.

Sodavand
a a

Adelhardt omfatter også økologisk sodavand.

Post-mix
a a

Vi er nogle af de første i Danmark til at lave økologisk post-mix, så du kan gå på restaurant og drikke økologisk sodavand fra hanen.

Eksklusivt for Horeca
a a

Adelhardt sælges ikke til private, hvilket er din garant for et helt unikt mærke til din restaurant.

En del af Fuglsang
a a

Som en del af Fuglsang kan du som Horeca-kunde få alle Adelhardts drikkevarer til din forretning. Du får selvfølgelig også Fuglsangs øvrige drikkevarer.

Mere end halvtres års erfaring

DEN ØKOLOGISKE SMAGSOPLEVELSE

Adelhardt har fremstillet safter og sodavand i mere end 50 år, og har helt fra starten sat en ære i at lave de lækreste produkter af de bedste rene økologiske råvarer.

Adelhardt er kendt for at have et stort udvalg af økologiske safter og sodavand i Danmark. Hos os er produktet i højsædet og det er, hvad vi kalder økologisk saft med holdning.

Gode råvarer giver gode produkter.

En perlerække af smagsoplevelser

DEN NATURLIGE SMAG AF REN ØKOLOGI

Hos Adelhardt anvender vi konsekvent de bedste råvarer og derfor produceres alle vores saft og sodavand med en forrygende smag og af en meget høj kvalitet. Du kan læse mere om vores perlerække af gode saft og sodavand på Adelhardtsaft.dk