
Hvem er vi?
Bryggeriet Fuglsang er Danmarks ældste familieejede bryggeri og har brygget øl siden 1865. I dag omfatter bryggeriet Mineralvandsfabrikken Frem og de tilhørende brands: Frem og Adelhardt. Derudover er Fuglsang ophavsmand til Urban Cocktails – en serie af cocktails på taphaner.
I dag producerer Bryggeriet altså både øl, sodavand, saft, tonic og cocktails. Dermed er Fuglsang altså et mellemstort dansk bryggeri og totalleverandør på en lang række hoteller, restauranter, kroer, caféer, cafeteriaer og barer rundt om i landet. På detailsiden er bryggeriet også landsdækkende og er blandt andet til stede i alle Rema 1000 butikker.
Brandet har stor appel i hele landet, men Bryggeriet vil altid have en sønderjysk genklang.
God fornøjelse med vores drikkevarer!
Hvem er vi?
Bryggeriet Fuglsang er Danmarks ældste familieejede bryggeri og har brygget øl siden 1865. I dag omfatter bryggeriet også Mineralvandsfabrikken Frem og de tilhørende brands: Frem og Adelhardt. Derudover er Fuglsang ophavsmand til Urban Cocktails – en serie af cocktails på taphaner.
I dag producerer Bryggeriet altså både øl, sodavand, saft, tonic og cocktails. Dermed er Fuglsang altså et mellemstort dansk bryggeri og totalleverandør på en lang række hoteller, restauranter, kroer, caféer, cafeteriaer og barer rundt om i landet. På detailsiden er bryggeriet også landsdækkende og er blandt andet til stede i alle Rema 1000 butikker.
Brandet har stor appel i hele landet, men Bryggeriet vil altid have en sønderjysk genklang.
God fornøjelse med vores drikkevarer!
Hvordan brygger man godt øl?
“Godt øl – det er øl, der er i balance med sig selv. Malten gør øllet fyldigt, og humlen giver en frisk bitterhed. Gærens temperatur må ikke være for høj, men skal være høj nok til at gæren udvikler sig og danner velsmagende øl med flot skum.
Malt er øllets basis. En stor del af den malt, vi brygger vores øl af, stammer fra vores egen fabrik – så jeg ved, hvilken byg malten er lavet af, hvad der kendetegner de enkelte maltsorter, og at kvaliteten er optimal. Mens malt giver øllet en blød smag, tilfører humle syrlige duft- og smagsindtryk, som kan minde om frugt.
Sidst, men ikke mindst, skal øl have tid. Vi lagrer og kontrollerer det, så der er balance i både duften og smagen.”
Brygmester Henning Fuglsang
Hvordan brygger man godt øl?
“Godt øl – det er øl, der er i balance med sig selv. Malten gør øllet fyldigt, og humlen giver en frisk bitterhed. Gærens temperatur må ikke være for høj, men skal være høj nok til at gæren udvikler sig og danner velsmagende øl med flot skum.
Malt er øllets basis. En stor del af den malt, vi brygger vores øl af, stammer fra vores egen fabrik – så jeg ved, hvilken byg malten er lavet af, hvad der kendetegner de enkelte maltsorter, og at kvaliteten er optimal. Mens malt giver øllet en blød smag, tilfører humle syrlige duft- og smagsindtryk, som kan minde om frugt.
Sidst, men ikke mindst, skal øl have tid. Vi lagrer og kontrollerer det, så der er balance i både duften og smagen.”
Brygmester Henning Fuglsang
