a

Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Adenean sollicitudin, lorem quis bibendumi auctor, nisi elit consequat ipsum, necun sagiti tis sem nibh id elit. Duis sed odio sit amet nisi elit conseq sequat ipsum elit.

Image Alt

Frem

Hele Danmarks Sodavand

Frem leveres landsdækkende i både butikker og restauranter og må med årene siges at være blevet hele Danmarks Sodavand.

Siden 1949

Mineralvandsfabrikken Frem åbnede i 1949 som et mindre mosteri, der mostede lokale æbler i Ribe. Æblesaft, Solbærsaft og Hyldeblomst saft fås stadig den dag i dag. Sidenhen er Frem Sodavand kommet til og har siden 1970'erne været brandets hovedaktiv. I 1980 kom Klar Cola til og i dag er sodavanden den mest succesfulde Frem drikkevare på markedet.

Genanvendelig flaske

Frem kommer på genanvendelige flasker, hvor den enkelte flaske genanvendes op mod 15 gange. Det mener vi er bæredygtigt.

Bæredygtige portionsstørrelser

25 cl flasker er mere bæredygtige og bedre for folkesundheden, end de større varianter. Børn kan nøjes med at drikke en enkelt sodavand på 25 cl, fremfor at drikke halve og hele liter. Samtidig betyder det store udvalg, at der er en variant, der falder i ethvert barns smag.

Retro

Mange danskere har et nostalgisk forhold til deres egne første oplevelser med Frem sodavand hos mormor. Frem udgyder livlighed og varme og minder os om dansk sommer-idyl. Retro designet har vi bibeholdt, hvilket har gjort Frem til både et samler- og designobjekt.

Favorit
a a

Alle har deres favorit, hvilken er din?

Læs mere om vores drikkevarer og se sortimentet på Fremvand.dk