a

Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Adenean sollicitudin, lorem quis bibendumi auctor, nisi elit consequat ipsum, necun sagiti tis sem nibh id elit. Duis sed odio sit amet nisi elit conseq sequat ipsum elit.

Image Alt

Medarbejdere

Ledelse

Henning, Claes & Kim Fuglsang
Direktører

Medarbejdere

Jan – Salg

Jan er en af de salgskonsulenter, som du kan møde ude på landevejene i en af de små sorte Fuglsangbiler. Han guider dig til at vælge de rette løsninger for lige netop dit hotel, restaurant, café, bar eller event. Jans lange erfaring med forskellige forretninger og løsninger betyder, at han ved, hvad der virker. Han lytter og gør sit bedste for at realisere lige netop din vision for, hvad din forretning skal udstråle.
Har du spørgsmål til dine muligheder, priser eller set-up, så er det vores salgskonsulenter som Jan, du skal kontakte.

Martha – Telesalg

Hvis du har ringet ind til Bryggeriet, har du højest sandsynligt talt med Martha på et tidspunkt. Vores fire telesælgere tager imod dig, når du ringer eller møder op på adressen. Det er hos telesalg, at du kan bestille varer, hvis du allerede er kunde hos os. Det er også dem, der sender dig på rette vej, hvis du skal tale med en bestemt medarbejder.

Finn – Ølkusk

Når Fuglsang-lastbilerne kommer trillende gennem det danske landskab, er det vores ølkuske, der sidder bag rettet. De bringer friske drikkevarer ud til folket og kender kunderne, som var de gammelkendte venner. Finn har været ølkusk i 30 år og gør sit bedste for at yde den lille ekstra service, der gør hele forskellen for kunden.

Henrik – Fadølsservice

Henrik er daglig leder af Fadølsservice. Det er Henrik og hans kolleger, der rykker ud, hvis der er problemer med fadølsanlægget eller baren skal udvides med en Cocktail taphaneløsning. Hvis ikke du kan finde svar i vores fadølsmanualer, så kan vores fadølsmontører helt sikkert finde en løsning.
Når de store events ruller ud, følger der et stort setup med, som kræver et stort teknisk kundskab – derfor rykker Henrik med ud, når der f.eks. skal afholdes festival eller bierfest.

Michael – Bryg

Øl er et håndværk, som kræver de rette håndværkere. Brygger Michael kræser om malt- og humleblandingerne, så forholdet bliver det helt rigtige. Hvert bryg eftersmages for at sikre den rette kvalitet og konsekvente smag.

Ulla – Administration

Ulla er en af de mange medarbejdere, som kunderne aldrig får at se, men som er helt essentiel for virksomhedens virke. Ulla er bogholder, laver løn og pendler regelmæssigt tværs over Danmarkskortet for at samle administrationen.

Ruth – Laboratorium

Ruth er en af vores laboranter, som tester og sikrer, at vores øl og læskedrikke er i orden. Det gælder både, når hun tester malten før den tages i brug og test af det endelige slutprodukt. Øllet måles på bl.a. pH-værdi, indholdet af alkohol og mange andre parametre.