a

Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Adenean sollicitudin, lorem quis bibendumi auctor, nisi elit consequat ipsum, necun sagiti tis sem nibh id elit. Duis sed odio sit amet nisi elit conseq sequat ipsum elit.

Image Alt

Rundvisninger

Visit Haderslev

Ønsker du at besøge Bryggeriet Fuglsang er der mulighed for det i sommermånederne (juli + august), hvor VisitHaderslev forestår rundvisninger. Rundvisningerne er åbne for alle, der lyster.
VisitHaderslev står for alt det praktiske, hvorfor spørgsmål og henvendelser bedes rettet til VisitHaderslev via deres officielle kanaler. For yderligere information klik her.

 

Interne rundvisninger

Det er også muligt at komme på rundvisning med vores inhouse rundvisere for både private og virksomheder. Det eneste krav er, at i booker en rundvisning til minimum 20 personer. Er i færre end 20 er det ikke muligt at få en rundvisning – I så fald skal i benytte jer af rundvisning med VisitHaderslev i sommermånederne.
På rundvisningen kommer i rundt på både bryggeriet og maltfabrikken og ser processen fra jord til bord. I rundvisningen indgår filmvisning og afsluttes med hygge og udlevering af en Smagspallette med Fuglsang øl.

Rundvisningerne foregår hele året og forudsætter booking.

Tidspunkt: Mandag og torsdag kl. 19-21.30.
Varighed: ca. 2 timer (foruden ‘hygge’).
Pris: 150,- pr. mand. (min. 20 personer).

Er du repræsentant for en virksomhed som vi samarbejder med kan du kontakte os for at lave en individuel aftale.

Booking foregår på hovednummer +45 7352 6100
eller via mail bryggeriet@fuglsang.dk

Film om Fuglsang