a

Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Adenean sollicitudin, lorem quis bibendumi auctor, nisi elit consequat ipsum, necun sagiti tis sem nibh id elit. Duis sed odio sit amet nisi elit conseq sequat ipsum elit.

Image Alt

Urban Cocktails

Cocktails på taphaner

Urban Cocktails er nogle af Danmarks første cocktails på anlæg. Populære til enhver større fest, hvor der skal langes store mængder over disken til de, der ikke vil have øl, men som samtidig ønsker smagfuldt alkohol.

Bredt udvalg af populære varianter

Vi har et bredt udvalg, hvor du som samarbejdspartner kan vælge lige de varianter ud, som passer ind i din forretning. Varianterne består af de mest populære klassiske danske drinks og som trender mest for tiden.

Succesfuld afsætning

Urban Cocktails har været en kæmpe succes hos de barer og restauranter, vi har samarbejde med. Især egner Urban Cocktails sig også til Festivaller, der gør udskænkningen hurtigere og mere praktisk, samtidig med at kunderne får serveret på en mere lækker måde. Alle vil prøve cocktails, der kommer fra hane.

Muligheder for dig

Vi monterer og servicerer cocktail-anlæg til restaurant og bar-branchen. Hvis du har en aftale med os får du adgang til alle vores øvrige produkter hos Fuglsang, Frem og Adelhardt. Du får altså en totalleverandør og sparer dig selv for bøvlet.