a

Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Adenean sollicitudin, lorem quis bibendumi auctor, nisi elit consequat ipsum, necun sagiti tis sem nibh id elit. Duis sed odio sit amet nisi elit conseq sequat ipsum elit.

Image Alt

Værdier

Mission

Vores mission er at skabe gode kvalitetsdrikkevarer, der er efterspurgte hos loyale forbrugere og samarbejdspartnere og som gør mennesker glade.

 

 

Vision

Med rødder i Sønderjylland vil vi sikre og udbygge én veldrevet og bæredygtig virksomhed til gavn for: næste generation, forbrugere, samarbejdspartnere og medarbejdere.

Et landsdækkende bryggeri med rødder i Sønderjylland

Danmarks ældste familieejede bryggeri

Separator image

Bryggeriet Fuglsang efterlever de værdier, der har præget virksomheden siden 1865, som forsat gør sig gældende på det sønderjyske bryggeri.
Vi ønsker at skabe smagsoplevelser og relationer med kreativitet og passion, der gør mennesker glade.

Vi efterstræber at være velfungerende organisation, der løber i rette tempo og hvor alle afdelinger spiller sammen for at opnå et højere formål.
Vi ønsker glade og tilfredse kunder og vægter værdierne ordenlighed, værditilvækst og innovation.
Vi yder service og fleksibilitet overfor vores kunder, men vi siger fra overfor urimelig adfærd og forbeholder os retten til sund skepsis.
Vores begejstring for det arbejde vi udfører betyder, at alle medarbejdere er ambassadører for vores brand og som hver og én brænder for vores drikkevarer.

 

Lokalt engagement

Selvom vi er et bryggeri med udsyn mod hele Danmark, er vi også involveret i lokalt samarbejde og sponsorater. Siden bryggeriets spæde start har virksomheden en dyd i at hjælpe lokale foreninger og initiativer, omend det hidtil har været lavmælt italesat. Fuglsang har hjerte for Sønderjylland og finder det derfor naturligt at støtte velmenende ildsjæle.